Entölat Soja-Lecitin
LECIFINE 100 är ett entölat soja-lecitin, tillverkat av genetiskt modifierade fria sojabönor (NON-GMO).
LECIFINE 100 används för fina bakverk, kakor, våfflor, snabbprodukter, kakaopulver och färdiga mjölblandningar för jästdeg. LECIFINE 100 förbättrar fettfördelningen och möjliggör en jämn bruning. Dessutom ger det en finare smulstruktur, förlänger hållbarheten och ökar volymen på bakverken.
LECIFINE 100 har ett högt innehåll av fosfolipider och är en naturlig emulgeringsmedel som gör degen lättare att bearbeta och mjukare.
Innehåll av 13 spårämnen (N, Cu, Mn, Zn, Mo, Co, B, Fe, P, Ca, Mg, Na, K). Över 60 % humussyror. Ökad löslighet. Lätt att använda både i torr och flytande form; lämplig för alla typer.